Seriekamp

Kamprapport

To generasjoner fra én familie startet WK-kamp: Yngstemann scoret i debuten

Jonas #10 don Wikborg tor. 21 april 2022

Merk dere navnet Fabio Miracco. Den nye stjerneskuddet brukte bare to minutter på å åpne målkontoen for Wam-Kams førstelag.

JESPERUDJORDET (wamkam.no) (Wam-Kam - Rilindja 2, 2-4): Wam-Kam fikk en drømmestart på serieåpningen mot Rilindja 2, men sjansesløseri av en annen verden straffet seg.

Kampen var knapt startet da Fabio Miracco kunne juble for sin første Wam-Kam-scoring. Den nysignerte 22-åringen var iskald alene med keeper da han fikk servert ballen av Jonas Wikborg.

– Det var veldig deilig. Jeg hadde egentlig øvd inn en feiring jeg skulle ta foran Carl (Henrik Lindström), men jeg får ta den neste gang istedenfor, sier ungfolen om sin egen scoring.

Nær slekt

Synes du for øvrig navnet lyder kjent? Kanskje ikke så rart, for Miracco er faktisk i nær slekt av WK1s etablerte stjerne Erik Nakkerud.

Fabio er - hvis WK-redaksjonen har forstått det riktig - sønn av stesøsteren til Nakkerud, og således er Nakkerud på mange måter onkelen til Fabio.

– Jeg pleide å bære ham på skuldrene til fotballbanen, men da vi kom dit, spurtet han rundt som bare det, minnes Nakkerud.

Nakkerud var også sterkt delaktig i kampen mot Rilindja 2. Han sto bak 2-1-scoringen til Wikborg da han dunket ballen inn foran mål. Fra kloss hold kunne Wam-Kams nummer 10 enkelt styre ballen over streken rett før pause.

Sjansesløseri

Det så meget lovende ut etter første omgang, men den andre omgangen startet på verst tenkelig vis med baklengs etter et lite minutt.

WK1s beste fortsatte likevel å male på, skapte sjanse på sjanse, og vi kan fortelle om følgende:

En annullert Maradona-scoring på Jokke, som handset ballen i mål etter corner (riktignok i 1. omgang).

Wikborg som blåste ballen i tverrligger fra omtrent tre meter.

Herstad som fikk krampe i avslutningsøyeblikket alene med keeper.

Og det var egentlig mange, mange flere...

Da gikk det som det ofte går: Det andre laget scoret.

Rilindja scoret både 1 og 2 ganger til, og dermed måtte WKs gutter gå slukøret av banen uten poeng.

– Det var skuffende, men samtidig gjør vi veldig mye bra. Det er frustrerende å se oss bomme sjanse på sjanse på sjanse på sjanse, men det er ekstremt små marginer som gjør at det ender slik det ender. Vi tar med oss masse positivt fra dette, sier WKs spillende trener Magnus Ra Thuv Moustache, som ikke spilte kampen grunnet long covid eller forkjølelse.

Slik spilte Wam-Kam (4-3-3): Bendik - Polden, Ville, Dusan, Hoff - Nakkerud, Herstad, Jokke - Wikborg, Fabio (debutant), Bjørnar (debutant)

Spilte også: Chris, Carl Nordberg og Petter