SUPER-GABI STRÅLTE DA JOKKE BRØT FORBANNELSEN

Fredrik Bøe Saltbones ons. 4 mai 2016

Har du noen gang sett én million kroner i cash? Vel, tirsdag kveld fikk publikummet på Jordal se en fotballspiller som var farlig lik.

Wam-Kam – Fortuna 4-1

FORT JORDAL: Gabriel Zekad var nemlig i det umulige hjørnet denne kvelden. Wam-Kams nummer syv noterte seg for to scoringer og én deilig målgivende pasning i sesongens første seier på Fort Jordal.

Det ble en deilig kveld. En festkveld.

Og det var ikke bare Gabi som storspilte; hele laget var i dytten, og superspiss Joachim Magnussen – først og fremst kjent som Jokke eller Jokkinho – toppet en meget god kamp med sesongens første fulltreffer.

– Jeg må innrømme at jeg har vært litt frustrert. Det har gått lang tid uten scoring nå, og det har hvilt over meg som en forbannelse. Derfor var det skikkelig deilig å sette den i mål, sier Jokke i en uttalelse via rådgiver Jonas Wikborg.

Varsler ketsjupeffekt

Spissen, som også noterte seg for tre assist, fortsetter:

– Nå kommer målene til å renne inn. Go Wam-Kam!

Kampen startet godt for de oransje. Allerede etter 12-13 minutter skaffet Jokke straffe da han ble meid ned av en Fortuna-spiller innenfor 16-meteren.

Den kjente bloggeren Jonas Wikborg var like sikker som 2009-utgaven av Mossack Fonseca, og bloggstjernen satte ballen kontrollert i mål fra krittmerket. 1-0!

Akkurat da Fortuna begynte å spille seg litt mer inn i kampen, satt den igjen. Super-Gabi struttet av selvtillit og satte fart fra midtbanen. 25-åringen utfordret, driblet og dro seg inn i banen, før han kontrollert trillet ballen til side for keeper fra cirka 18 yards (16-ish meter).

Bildeserie: Se 34 deilige bilder fra kampen på vår Facebook-side!

Et snaut kvarter før pause økte Gabi ledelsen til 3-0, også denne gang etter pasning fra Jokke.

Tidligere trener degradert til Twitter-ansvarlig

I andre omgang ønsket WKs nummer syv å gjengjelde tjenesten. Gabi fikk ballen på kanten, løp fra alt og alle og trillet ballen inn foran mål. Der dukket Jokke opp og bredsidet inn 4-0 i det relativt åpne buret.

Lars Ove øynet smultring, men vår nye stjernespiller – og den eneste WK-spilleren med egen Wikipedia-side – Jacob Falch Meidell ville det annerledes. En terningkast 1-pasning (PS! Vi er glad i deg uansett, Jacob!) gjorde sitt til at Fortuna fikk ett trøstemål.

Men det endte 4-1 på Jordal. Tre etterlengtede poeng!

WamKam.no sier som Jokke: – Go Wam-Kam!

PS! Håvard Haraldsen skulle egentlig byttes inn. Trenerne hadde riktignok rotet det til slik at vi hadde to spillere med nummer 14 på dommerkortet, og derfor ble eks-coach-Håvard i stedet Twitter-ansvarlig. Noe han løste på en utmerket måte. Sjekk @WamKamFK på Twitter!

PS 2! Håvard Haraldsen ønsker ikke å kommentere draktnummer-fadsen, men sender i stedet en GIF av Kim Kardashian som kaster dollarsedler.

Slik startet Wam-Kam (4-3-3): Lars Ove – Abdullah, Uberg, Einar, Wilson – Sæland, Ståle, Wikborg – Ole Jørgen, Joachim, Gabriel.

Spilte også: Jacob, Denis, Lars G. Hoff, Big Fred, Rolv, C. Paulssen.

Stjerner:

** Gabi. Kampens store spiller! To mål og én målgivende pasning. En konstant trussel for Fortuna-forsvaret. Jobbet knallhardt på hver eneste ball.

** Jokke. Ny strålende kamp av vår spiss. Jobber utrettelig, skaffer straffen før 1-0-målet og får til slutt også en scoring. I tillegg hadde han målgivende pasning på begge målene til Gabi (tre assist totalt).

* LOL. Har flere gode redninger som holder Fortuna ute av kampen, og i tillegg strør han om seg med krempasninger i alle retninger. Fantastisk å ha en sånn keeper!