Seriekamp

Kamprapport

Legende-Jørund snudde 0-3 til 3-3: - Jeg elsker den mannen!

Jonas #10 don Wikborg ons. 7 september 2016

Etter en av de - om ikke den - verste WK-omgangen i manns minne, kom Legende-Jørund inn til omgang nummer to - og snudde kampen.

OSI - Wam-Kam 3-3 (3-0)

DOMUS ATHLETICA (wamkam.no) Han er kanskje (stryk: kanskje) den største spillende legenden på Wam-Kam, uansett lag, og etter å ha levert varene mot OSI, ble han hyllet av den største legenden av dem alle: o'store Bondhus.

- Jeg elsker den mannen! publiserte Øystein Hjelle Bondhus på Wam-Kams hemmelige facebook-gruppe, og la ved et bilde der Legende-Jørund utstråler makt, råskap og sex. Det bildet ønsket o'store Bondhus å få på t-skjorte, og som sagt, så gjort. Etter en kort prat med grunnleggeren av Ratking tees var det i orden: t-skjorten legende-jørund kan nå bestilles her!

Fysen på WK-t-skjorter: Sjekk ut «the WAM-KAM series» her, da vel!

Den hemningsløse rosen og det faktum at han nå er kanonisert på en t-skjorte er vel fortjent. Kampen mot OSI alene viser det, men før WK-redaksjonen går inn på detaljene der, kan wamkam.no avsløre et drama uten like i dagene før kampstart. Det involverer en rekke nøkkelspillere, inkludert Legende-Jørund, og én frustrert coach.

For skulle Legende-Jørund egentlig ha vært med? Et dykk innenfor WKs interne kommunikasjonskanaler tyder på nei, men at når det først var et faktum, så jublet «alle». Det var bare litt over 24 timer igjen til kampstart da coach Nakkerud la ut den gledelige beskjeden.

- Jeg kan ikke forske på kreft døgnet rundt. Det er bedre at jeg redder uavgjort for Wam-Kam enn at milliarder av mennesker blir friske på sekundet, erkjenner trolig Legenden overfor WK-redaksjonen - dersom han hadde fått spørsmålet.

Inkluderingen av Legende-Jørund ble utslagsgivende. Da han kom innpå til andreomgang på stillingen 3-0 til OSI, etter det som har blitt beskrevet som «den dårligste WK-omgangen så lenge jeg har spilt» av en rekke WK-profiler, var han med på en enorm snuoperasjon.

Fikk du med deg? Wam-Kam-video tok fullstendig av på Facebook - forbløffet ekspert på sosiale medier

Men beskjeden som han er, ville han ikke gjøre alt selv, noe han demonstrerte ved å bomme på to åpenbare sjanser i løpet av omgangens første minutter. Det var først halvveis i omgang nummer to at den satt, da ved «den norske Özil», #10.

Et innlegg fra Sev ble headet ut igjen, og fra 16 meter fikk donwikborg tid til å dempe og legge ballen til rette for venstrefoten med høyrefoten - og klinke til. 3-1 og et lite håp ble tent.

Litt senere skulle samme mann få sjansen til å redusere nok en gang, men etter å ha blitt servert av Ra var det OSI-burvokteren sin tur til å gå seirende ut av duellen.

- Jeg burde ha scoret, innrømmer WKs nummer 10.

Die Oranje ga ikke opp, og med ish fem minutter igjen å spille kom mål nummer to. WK hadde fått et smått omdiskutert frispark på midtbanen, #10 lempet ballen inn, og mellom forsvar og keeper var toppscorer Gabi «CR» Zekad på rett sted til rett tid 3-2!

WK fortsatte presset, og det ble fort et spørsmål om utligningen kom til å komme før den noe rødkledde dommeren blåste for full tid eller etter. Den kom før, men bare såvidt. Etter et intenst WK-press, fikk heltene i oransje tildelt hjørnespark. Nummer 10 gikk mot flagget, spurte linjedommerne hvor lenge som var spilt, og fikk til svar «46 minutter». Den første corneren ble headet til ny, men etter å ha blitt oppfordret til «å ta det med ro» av Big Fred, var corner nummer to perfekt. Innsvingeren fant Legende-Jørund, som elegant styrte inn utligningen - 3-3!

- Det måtte bli meg. Det sto skrevet i stjernene, hevder WK-redaksjonen å vite at legenden tenkte.

Bli fan på Facebook og sjekk ut Legende-Jørund og Jokkes eminente bilder fra kampen her!

Han reddet ett poeng - mannen som ikke engang skulle vært med i troppen.

Legende-Jørund var imidlertid ikke den eneste WK-profilen som var involvert i dramatikk før kampstart. WK-redaksjonen har sikre kilder på at en prominent Wam-Kam-kamerat «bare måtte se ferdig flere episoder av Narcos» - og dermed ikke bare kom for sent til oppmøtetiden, men til kampen.

Som om ikke det var nok; coach Nakkerud slet med å få en fulltallig tropp på plass før kampstart.

Med litt over døgnet igjen til kampstart kom meldingen.

- Bare 11 spillere påmeldt. Gi tilbakemelding asap! var hans krystallklare beskjed på WKs interne kommunikasjonkanal.

- Oi, glemte visst den, skrev en ikke navngitt storscorer.

- Sjæl, skrev en annen WK-profil.

Men hadde de virkelig «glemt påmeldingen»? Eller ønsket de å skape rabalder ved å leke kostbare. En kilde tett på styreleder Simen Dyb Berg hevder å vite at styrelederen «ikke ønsker å kommentere saken». Vi vet alle hva det kan bety...

Og hva med Big Fred? Ønsker han virkelig å tvinge gjennom en overgang, slik publikum diskuterte heftig etter å ha sett den vanligvis fortreffelige stopperen servere OSI to ganger i løpet av den første omgangen? WK-redaksjonen tror på nei. Med en tåre i øyekroken og tydelig i affekt beklaget den høyreiste stopperen seg overfor WK-gutta i pausen - og i den andre omgangen leverte han til terning 5 - minst.

Det burde være bevis nok!

Wam-Kam (4-3-3, nesten 3-5-2): LoL - Sev, Ville, Big Fred, Hoff - Wikborg, Nakkerud, Jokke - CP, Ra, Zekad

Spilte også: Håvard, Legende-Jørund

Stjerner:

*** Legende-Jørund

** donwikborg

* Håvard Escobar

PS! Forrige seriekamp, mot Kåffa, endte med 4-2-tap, det etter et meget omdiskutert straffespark til Kåffa på stillingen 3-2 som kan sees her