Fredrik Bøe Saltbones man. 22 april

Anders Solberg måtte forlate Jordal i ambulanse. – Vondt, men også ærefullt, sier WK 2s spillende trener.

Sterling - Wam-Kam 2, 2-4 (Jordal kunstgress):

Etter den oppløftende seriestarten var det en selvsikker WK 2-gjeng som reiste til Jordal for å spille sesongens andre kamp, mot nyopprykkede Sterling.

Die Oranje kom imidlertid raskt ned på jorda igjen. Sterling gikk ut i et høyt tempo, og waldemarskameratene hang rett og slett ikke med fra start. Allerede etter fem minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen 1-0.

Drømmetreff x 2

Men de oransjkledde heltene hevet seg etter kalddusjen, og i kampens 20. minutt sendte Morten Mysen fra Mysen i vei et knallskudd fra distanse. Ballen lå helt stille i lufta – et perfekt treff – men Sterling ble reddet av tverrliggeren. På returen var heldigvis Jon Riska, som banket ballen i mål på volley. To drømmetreff i samme angrep – og dermed sto det 1-1.

Stillingen sto seg til pause, men andre omgang startet like grufullt som den første. Sterling kom seg fri på sin venstre side, og Sayid Mukhtar Abdalla – som også scoret 1-0 – satte ballen i mål til 2-1.

Stygg skade – sendt i ambulanse

Nok en gang lå Wam-Kam under, men Die Oranje hadde ikke tenkt å gi seg. På en corner 15 minutter før full tid, kom Christian Haugen Svendsen seg fri på første stolpe og bredsidet inn hjørnesparket fra Anders Solberg i mål. 2-2!

Det var dessverre også noe av det siste Anders Solberg fikk gjøre på banen denne kvelden. I en kraftig duell med en Sterling-spiller gikk Solberg overende og landet hardt på skulderen. Begge spillere ble liggenden nede, men det gikk hardt utover WK 2-treneren, som forlot anlegget på Jordal i ambulanse – og kjørt til legevakten.

– Ganske vondt

Dagen derpå kommer han med følgende uttalelse:

– Det går bra! Revet av noen bånd som holder kragebeinet på plass, så nå er det fullstendig ro og hvile som er medisinen. Blir vel ute i et par måneder, tror jeg. Var en takling fra en Sterling-spiller, også får jeg en slags spin som gjør at jeg lander på skulderen. Ganske vondt, men også ærefullt når man gjør det i oransje og svart, sier Solberg.

I kampen så Wam-Kam ut til å kunne stjele med seg ett poeng, selv om Sterling var det førende laget på banen. Men ti minutter før full tid sprakk det. Sterlings nummer ni fikk litt for enkelt vende opp på kanten av 16-meteren. Presset fra en av wamkam.no-redaksjonens spillende medlemmer var for svakt, og spissen banket ballen i krysset – utagbart for WK-keeper Jørgen Remøy.

Like før full tid slo WK-forsvaret sprekker på ny, da samme Sterling-spiss driblet seg gjennom to WK-forsvarere og lobbet ballen over keeper. 4-2 til Sterling – som også ble sluttresultatet.