Seriekamp

Kamprapport

Skandale etter at WK2 valset over serielederen? Toppscorerne sett ute på byen til langt på natt

Jonas #10 don Wikborg man. 19 september 2016

Her er bildet som angivelig viser at WK2s to mestscorende spillere feiret seier mot serieleder Driv 2 med øl til langt på natt.

Wam-Kam 2 - Driv 2, 8-4 (3-2)

EKEBERG GRESS 3 (wamkam.no) Med ville Ville på banen i den andre omgangen var det aldri tvil: toppscoreren dunket inn sitt 11. og 12. seriemål for sesongen - og WK2 tok sin åttende strake seier. Men hva skjedde etterpå?

Bildet over er angivelig tatt i de sene nattestimer på byen i Norges hovedstad, og ifølge kilder WK-redaksjonen har snakket med, var det alkohol i bildet. Debatten raser nå på Kvinneguiden, Klara Klok og diverse nettforum og spørsmålet er som følger: er det greit at WK2-spillerne feirer seier med øl?

wamkam.no stiller også spørsmålet - stem her!

Hva som faktisk skjedde, er imidlertid noe uklart.

Jonas Wikborg, avbildet til høyre, har ikke besvart WK-redaksjonens gjentatte forespørsler. Ville, til venstre på bildet, sier på sin side lurt at han «ikke ser noen pils på det aktuelle bildet». Styreleder Simen Dyb Berg virker å ta egne spillere i forsvar.

- Husk at vi er et publag. Vi ble stiftet på Waldemars kafé, et sted for øl og hygge, er hans mest sannsynlige kommentar til det hele.

Om det blir noen konsekvenser for de aktuelle spillerne, er usikkert. Wamkam.no kommer tilbake med mer om det skjer!

Fikk du med deg? WK2 med årsbeste

Det som er sikkert, er at de to var sterkt delaktige til at WK2 valset over serieleder Driv 2 på Ekeberg gress 3, det selv om bortelaget fra ytre Enebakk nettet de to første målene.

Da våknet villdyrene i WK, akkurat slik de utover i sesongen er blitt kjent for

LoL serverte både grumme Grumstad og Wikborg før han selv fikk altfor god tid og selv dunket Heltene i oransje i ledelsen. Den treffsikre venstrevingen sørget for at vertene gikk til pause med 3-2.

I den andre omgangen fortsatte målshowet på Ekeberg, og igjen var det grumme Grumstad som først traff nettmaskene for WK2. Men da WK2 så ut til å sikre seieren, slapp laget Driv inn i kampen igjen. 4-2 ble fort til 4-4, før det var duket for Ville-show.

Utplassert i Arendal kom Ville først stormende til litt inn i omgang nummer to, men det er åpenbart nok for mannen som har dunket inn mål på bestilling.

Sjekk statistikken: WK2-stjernene leverer over to målpoeng per kamp

På egenhånd vant han ballen rett etter at Driv hadde hentet opp WKs ledelse, rundet keeper og satte inn 5-4 på blank kasse. Så var det Wikborg sin tur til å sette inn sitt andre for dagen, før Ville igjen - riktignok etter å ha bommet på en gedigen sjanse - punkterte kampen med 7-4-scoringen på pasning fra Wikborg. Den siste spikeren i kista kom fra Legende-Jørund, som også fikk en enkel jobb med å pirke inn 8-4 på tampen.

Med det var WK2s åttende strake seier et faktum, og en lite takk rettes til Driv 2 for å ha gitt øl til en ikke navngitt WK-spiller etter kamp. Og så gjenstår det å se om den angivelige byturen får noen følger for spillerne som leverte til sammen fire mål og tre assist i kampen mot serieleder Driv.

WK2 (4-3-3): Sondre - Jesper, Torstein, Ørjan, Johnny - Nakkerud, Petter, Sev - LoL, Grumstad, Jørund

Spilte også: Wikborg, Ville, Torkild