Kampdetaljer

Oldenborg3
Wam-Kam 12

31.05.2016
20:15
Seriekamp

Kamprapport


OLDENBORG-KAPTEINEN ETTER SEIER OVER WK: - BEKLAGER!

Jonas #10 don Wikborg fre. 3 juni 2016


FROGNER (Oldenborg - Wam-Kam 3-2) I løpet av Wam-Kams snart ni år lange historie har vi slått Oldenborg 2 og 3, men seieren mot førstelaget til «det kristne laget» lar vente på seg - til tross for at vi var langt bedre spillemessig på ærverdige Frogner kunstgress.

- Det er bare å beklage. Sorry, ass. Dere var best, sa Oldenborg-kaptein Eirik Flesjå Olsen (bilde) umiddelbart etter kampslutt til WK-redaksjonen. 

Også på egne Facebook-sider erkjenner Oldenborg at seieren var svært, svært heldig.

- Wam-Kam er bedre enn oss i det aller, aller meste i kveld, innrømmer klubben på ærlig vis. Og som en kristen klubb så kan de jo faktisk ikke lyve, og da velger vi også å tro på det Oldenborg skriver; at vi var best, og at vi fortjente seieren.

For det gjorde vi. Etter en horribelt og pinlig tap mot ligajumbo Teisen, skulle guttene i oransje reise den berømte kjerringa på den siste maikvelden i 2016.

Wam-Kam (4-3-3): LoL - Ligonja, Meidell, Einar, Haraldsen - Wikborg, Ståle, Sæland - Grumstad, Jokke, Gabi

Den svært solide benken: Big Fred, Abdullah, Nakkerud, Ra, Remy, COMEBACK-VILLE, Hoff

Vi kom best i gang. Jokke header en corner i innsiden av stangen og ut, et nytt innlegg styrer han centimetre utenfor, før det sier pang. 

Ligonja kaster til Ståle, får tilbake og legger nydelig inn til vår spydspiss. Han har funnet ut at hodet ikke duger, og velger istedenfor å bruke ryggen for å styre ballen i kassa. 1-0! 

Vi fortsetter å styre kampen, men istedenfor den forløsende 2-0-scoringen sitter den for Oldenborg, ikke bare én, men to ganger.

Begge gangene er det kaptein Flesjå Olsen, bedre kjent som MacGyver (se video her). Først på et frispark, og deretter ved en lobb.

 Det betydde at vi gikk til pause på den sure stillingen 1-2, men ga langt fra opp av den grunn. I omgang nummer to fortsatte vi å mane på, og etter flere gode cornere fikk vi uttelling. Oldenborg klarte ikke klarere, Sæland gikk i bakken, pipeblåseren brukte fløyta og pekte på 11-metersmerket.

#10 gjorde seg umiddelbart klar, men Gabi så på ham med stor dådyr-øyne.

- Kan jeg ta den? Lover å ikke spørre flere ganger, spurte han ydmykt til Wam-Kams soleklare førstevalg fra krittmerket. 

- Det skal du få lov til, responderte den alltid ydmyke #10 tilbake. Resultatet ble slik det uansett ville blitt - mål!

Vi gikk for seieren, for er det én ting som er sikkert, så er det at Wam-Kams førstelag ikke spiller uavgjort. Vi må tilbake til 2014 for å finne sist gang en WK1-kamp endte med poengdeling, og heller ikke denne tirsdagen ble det med ett poeng til hvert av lagene.

Men der du nå sitter og håper på tre poeng til Heltene i oransje, så må vi dessverre skuffe deg. Oldenborg fikk sin tredje scoring på sin tredje sjanse i kampen, og når vi ikke setter flere enn to på 10+ målsjanser, så blir det null poeng for andre kamp på rad. Hoff ble også utvist for to gule mot slutten.

Tross tapet tar vi med oss en rekke gode opplevelser med oss videre, og vi er sikre på å snu trenden. Mest gledelig er det kanskje at amerikafarer Ville er tilbake. På et lite innhopp var han svært nær å utligne ved tre anledninger.

Stjerner, vurdert av los coachos:

*** Sæland, skaffer straffe, vinner mange dueller, nære scoring, er overalt og en pasnings sentral på midten

** Jokke, alltid farlig, tøff i spille- stilen.

* Wikborg, veldig ballsikker og sentral i det meste offensivt. Flink til å brette ut spillet og spille andre gode!

Fotokred: Erik Børresen, legende på Wam-Kam PFU