Kampdetaljer

Wam-Kam 13
Romsås4

28.06.2016
20:15
Seriekamp

Kamprapport


«LoL is on fire - your defence is terrified»

Jonas #10 don Wikborg tor. 30 juni 2016


Med Will Grigg og Nord-Irland ute av EM er det Lars Ove Løseth det synges om - og som er on fire!

Wam-Kam - Romsås 3-4 (0-2)

FORT JORDAL (wamkam.no): Det er bare å lære seg sangen først som sist: «LoL is on fire, your defence is terrified! LoL is on fire, your defence is terrified! *bom* Nanananananana nanana nanana. Nanananananana nanana nanana!»

Han har for lengst åpnet målkontoen på WK2, da først og fremst som ving, men nå har Lars Ove Løseth (til venstre i bildet) notert seg for scoring også på førstelaget - som keeper.

Bildeserie: Se WK-fotografenes bilder fra kampen

Det spektakulære målet skjedde med rundt 10 minutter igjen å spille mot Romsås. På stillingen 2-4 og med én mann utvist bestemte burvokteren seg for å gjøre det selv. #1 dunket til på et utspark, motstanderens keeper hadde ikke sjanse til å beregne ballbanen, lærkula spratt elegant over sisteskansen til bortelaget og i mål. 

- Jeg skjønte med en gang hva som var i ferd med å skje, så jeg snudde meg bare rundt og begynte å juble, avslører LoL, nå på delt 5. plass på toppscorerlista til WK1.

Husker du? Hat-trick-helten om målene: - Keeperen var sjanseløs

Ønsker du samme t-skjorte som LoL har på bildet? Sjekk ut t-skjortekolleksjonen til ære for Wam-Kam

Målet var imidlertid ikke nok. Tross en iherdig sluttspurt endte det 3-4.

Men det kunne ha endt annerledes. Etter å ha ligget under med 0-2 til pause, akkurat som mot Nesodden, kom Heltene i oransje tilbake, akkurat som mot Nesodden. #10 hadde ekspedert et straffespark i mål og toppscorer Gabi dunket inn årets 10. på frispark. Da skjedde det fatale. 

Spydspiss Jokke (t.h. i det øverste bildet) ble først stemplet og kneet, uten at dommern tok tak til tross for å ha fått det med seg. Jokke svarte med hevn, og klippet ned en annen motstander bakfra. 

- Det svartnet for meg, erkjenner Jokke på den splitter nye WK-podden.

- Rullgardinen gikk helt ned, og jeg skjønte ganske fort at jeg hadde gjort noe dumt. Først og fremst ble jeg sur på meg selv, fortsetter han.

Har du et par minutter til overs? Hør på WK-poddens aller første episode med Big Fred og Ra som programledere!

Artikkelen fortsetter under bildet, som viser WK-podden-programleder Big Freds enorme spenst!

OPTA-STATISTIKK: Statistikkbyrået Opta viser her at Big Fred kom seg svimlende 10 cm over bakken. I WK-podden avslører imidlertid hovedpersonen at det sannsynligvis dreier seg om 6-7 cm.

Med én spiller mindre på banen ble det tungt for et WK-lag som var på full fart til å ta tre poeng. To kjappe mål imot tok det meste av piffen ut av laget, men årets mål kan likevel ha blitt scoret da LoL som kjent dunket inn 3-4-reduseringen.

Wam-Kam tar dermed sommerferie som nummer 9 på tabellen med fattige 10 poeng. Ned til 12.- og sisteplass er det bare tre poeng.

- Det er godt det ikke er EM, for da hadde vi røket ganske kjapt. Spillemessig er vi gode, men vi sliter med å ta poeng, oppsummerer spillende trener Ole Jørgen Grumstad i et eksklusivt intervju på WK-podden.

- Men vi har klart én uavgjort, noe som var et uttalt mål før sesongen. Heller det enn å rykke opp, for det skjer faktisk sjeldnere at vi spiller uavgjort enn at vi rykker opp, fortsetter Grumstad, og sender med det et lite stikk til tidligere trener Mats Berg og Simen Albin Thøgersen.

WK-redaksjonen har ikke lyktes i å få tak i hverken Berg eller Thøgersen for en kommentar. Det skyldes mest på grunn av manglende forsøk. 

Assisterende trener og oppmann, Erik Nakkerud, er i hvert fall klar på at WK skal ta flere poeng til høsten.

- Hvordan skal vi ta flere poeng? blir han spurt i WK-podden.

- Ja, er hans kontante svar.

Wam-Kam (4-3-3): LoL - Denis, Ville, Big Fred, Abdullah - Nakkerud, Ståle, Josh (debutant!!) - Wikborg, Jokke, Gabi

Spilte også: Ra og Severin

Stjerner, vurdert av Sæland.

*** Gabi

** Wikborg

* LoL