Seriekamp

Kamprapport

Comeback-Magnus forbløffet Jordal-publikummet med utrolig «assist»

Fredrik Bøe Saltbones ons. 25 mai 2016

Gabriel Zekad storspilte nok en gang for WK1, men det var likevel noe annet som ble den store snakkisen etter 3-0-seieren over OSI.

Wam-Kam – Oslostudentenes idrettsklubb (OSI) 3-0

FORT JORDAL: De fremmøtte på tribunene ved Jordal kunstgress ble nemlig vitne til en utrolig hendelse. Magnus Ra, som denne kvelden gjorde comeback etter et skadeopphold, ble spilt fullstendig fri av Gabriel Zekad etter en nydelig WK-kontring.

Keeperen var borte. Nærmeste forsvarer var mange, mange meter unna. Fra cirka 14-15 meter kunne bare superspiss Ra trille ballen enkelt i mål.

Men nei da.

Uselvisk som han er, valgte Magnus å skyte akkurat så svakt at en OSI-forsvarer rakk å nå ballen før den passerte mållinjen. Hjemmepublikummet på Jordal måpte. Hadde spissen virkelig brent en 110 prosent-sjanse?

Nei da! (eller jo, per definisjon hadde han vel det, men dette var helt tydelig kalkulert risiko). Klareringen fra OSI havnet nemlig i føttene til Gabriel Zekad, som dro en skuddfinte før han banket ballen i mål. Åpenbart iskald beregning av Ra, som allerede noen minutter tidligere hadde scoret 2-0-målet. Og dermed var WK1s tredje seier i årets 4. divisjon sikret.

Var Magnus' skudd ment som en pasning til Gabi?
Ja, helt klart!
Nei. Han tabbet seg ut.
quizzes

Se hvordan WK feiret 3-0-seieren:

Beruset tilskuer raste mot bortelaget

Det lover godt for resten av sesongen. I en kamp der WK på ingen måte spilte opp mot sitt beste, ble det likevel en relativt kontrollert 3-0-seier.

Gabriel Zekad leverte nok en gang en meget god kamp. Allerede etter 20 minutter noterte han seg for kveldens første scoring.

Driblefanten ble spilt fri av gamlefar Ståle, og fra kloss hold – syv-åtte meter fra mål – satte Zekad enkelt inn 1-0 ved bakre stolpe.

Etter scoringen falt tempoet i kampen ned mange hakk, og resten av omgangen var det faktisk OSI som hadde initiativet. Studentene kom riktignok ikke til noen megastore sjanser, og 1-0-ledelsen holdt seg til pause.

Saken fortsetter under bildet:

KJEKS-SMELL: Skadeutsatte Erik Nakkerud spilte sin andre kamp for sesongen. Og han fikk selvsagt en smell. Her ser du tydelig hvordan knottene til Abdullah (knottene er dessverre ikke på bildet,) satte seg inn i låret på ham og laget et sår. Foto: Fredrik Saltbones

Det var noe litt daft over mye av det som skjedde utpå Jordal-kunstgresset. Og selv om en sterkt beruset tilskuer kjeftet på OSIs spillere og sa ”Dere ligger under! Dere må jo jage mål! Faen, så rævva!!!”, klarte ikke bortelaget å mobilisere noe særlig.

Magnus Ra-scoring i comebacket

WK satte innpå en del friske bein og hoder. Wikborg, Magnus Ra og Nakkerud ble tidlig byttet inn i andre omgang. Abdullah, Big Fred og Håvard fikk også sjansen til å vise frem sine fantastiske ferdigheter.

PS! Her kan du se Håvard Haraldsens trikseshow i pausen:

Magnus Ra, som lenge har slitt en betennelsesskade i foten, spilte dermed sin første WK1-kamp denne sesongen. Og det ga uttelling.

OSI kastet folk i angrep, og det visste WK å utnytte. Etter godt forarbeid av Denis, endte ballen hos OJ på høyrekanten. WK1-treneren fant Ra inne i boksen. Spissen fikk tid til å vende opp på fem meter, og da var han nådeløs. 2-0!

Like før slutt oppsto den allerede mye omtalte ”assist”-episoden. Dermed var trepoengeren sikret på Fort Jordal.

Kampfakta: Wam-Kam 1 - OSI 3-0 (1-0)

Mål: 1-0: Gabriel (assist Ståle). 2-0: Magnus Ra (assist Ole Jørgen), 3-0 Gabriel (assist Magnus?)

Disse startet for WK: Lars O – Denis, Jacob, Einar, Hoff – Sæland, Ståle, Joachim Magnussen – OJ Grumstad, C. Paulssen, Gabi.

Spilte også: Magnus Ra, Abdullah, #10, Nakkerud, Big Fred og Håvard.

Stjerner:

*** Gabi. Han er et angrep alene. Målfarlig. Og han jobber også knallhardt defensivt.

** Denis. Tilbake for fullt etter skade. Bidrar med fart og klokskap. God til å sørge for at vi beholder ballen i laget.

* Ra. Spilte bare cirka 35 minutter, men han gjorde vanvittig mye ut av seg i løpet av den tiden han fikk på banen. Scoret ett mål og skapte flere gode muligheter. Kunne fort notert seg for flere scoringer.

Er Magnus synsk? Hør hva spissen sa før han ble byttet inn til sin første kamp for sesongen: