Kampdetaljer

Mercantile0
Wam-Kam 25

02.09.2019

18:30

Seriekamp

Langerudbanen

Kamprapport


Nakkerud-Galore da Wam Kam 2 slo Mercantile

Petter Skadsheim tir. 3 september 2019


Langerudbanen 02.09.2019

«Sola skinner, og jeg er så glad. Det er fordi jeg skal slå Mercantile i dag.» Nynnet sisteskanse og skribent Petter mens han trasket langs Østensjøvannet på vei til Langerudbanen, og det som skulle vise seg å bli Wam-Kams mest overlegne seier hittil i sesongen.

Sjansebonanza og fintspill

Det var et heltent oransje mannskap som troppet opp på Langerudbannen denne første mandagen i september. Oppvarminga hadde – i følge coach Sev, aldri hatt sånt et trøkk som den hadde i forkant av gårsdagens (da dette skrives på tirsdag) batalje. WK-erne var tydelig ivrige på å snu den dårlige trenden de var inne i (1 uavgjort og 2 tap), og komme seg opp på seiershesten igjen. Wam-Kams nest beste gikk rett i strupen på Mercantiles utsendte, og viste tydelig sine intensjoner om å gjøre Langerudbanen til sin lekegrind for ettermiddagen. Anført av en strålende Nakkerud på midtbanen (mer om han siden), skapte WK det som var av målsjanser, og ble innledningsvis bare hindret av dårlige avslutninger og en god sisteskanse hos de hvitkledde.

Etter å ha sett flere sjanser brent så så vår egen Batistuta, Matígol, seg lei av å se kula gå utenfor at han bestemte seg for å ta saken i egne føtter. En crosser fra Nakkerud ble møtt av en silkemyk argentinsk høyrefot som brukte få touch på å legge ballen til rette. Fra spiss vinkel dunket han til, og Mercantile måtte se keeperen plukke den første av totalt fem baller ut av nettet. Mål nummer to kom ikke lenge etterpå. Worren lurte som gjedda i sivet på ca tjue meter, mottok ballen fra Hoff, og like kald som nevnte gjedde plasserte han ballen nede i keepers venstre hjørne, til stor jubel fra de tre oppmøtte WK-supporterne. Resten av omgangen ebbet ut i samme spor, og til tross for store sjanser gikk Wam-Kam til pause med en fattig tomålsledelse. Det kunne fort vært tre ganger så mye.

Nakkeruds lekegrind

Av ikke navngitte kilder i det italienske fotballmiljøet bekreftes det til WKs journalist at en av Andrea Pirlos aller største forbilder trakterer den oransje drakta i tide og utide. Den lille ballvirtuosen fra støvellandet vokste nemlig opp med plakater av en da purung hårfager ballvirtuos fra Nesodden, Erik Nakkerud, på veggen. Disse kan sammenlignes både i hårfagerhet, forkjærlighet for rødvin og spillestil, men utover dette er nok Nakkerud overlegen unge Andrea. Etter gårsdagens overkjøring av Mercantile vil nok Oslo fotballkrets sterkt vurdere å byttenavn fra Langerud- til Nakkerudbanen. Han styrte det som kunne styres på banen med sin presise høyrefot og enorme arbeidskapasitet. Målet til Erik kom som det tredje i rekka for de oransje. Severin skjærer inn i banen fra venstre, triller til Hoff, som i sin tur triller videre til Nakkerud. Erik var sikker som banken da han satte ballen i hjørnet fra en relativt spiss vinkel, og Wam-Kam var oppe i 3-0.

I tillegg til Nakkerud var det flere hårfagre Wam-Kammere som ønsket å vise seg frem mandag. Etter å tidligere i matchen ha hatt på seg målskårerhatten tok Matígol på seg servitørhatten da han banket et lavt og har innlegg inn i Mercantiles boks. I boksen lå Hammeren omtrent i vater da han hamret inn spikeren i kista og 4 – 0. Noe senere ble resultatet fastsatt da Hoff endelig kunne se ballen gå bak Mercantiles burvokter, etter flere gode forsøk. Wam-Kam 2 tok altså med seg en svært fortjent seier fra mandagens match, og er stinne av selvtillit før møtet med Bislett på Rommensletta førstkommende mandag.

Vi takker Mercantile for kampen og ønsker lykke til videre!

Laget:

Petter

Aleks – Ville – Adrian – Eirik

Severin – Worren – Nakkerud

Matias – Hammeren – Hoff

Stjerner:

Nakkerud ***

Hoff **

Matias, Sev *