Kampdetaljer

Sagene1
Wam-Kam 13

04.02.2016
20:30
Treningskamp

Kamprapport


PERFEKT START PÅ 2016

Jonas #10 don Wikborg fre. 5 februar 2016


BJØLSEN KUNSTGRESS (www.wamkam.no) (Sagene - Wam-Kam 1-3) En 10-er i lissefrie sko, en Hoffmeister i assisthumør, en målsnik og en gamlefar ble tungen på vektskålen da Wam-Kam åpnet 2016 med seier.

- Hyll de gode valgene, sa en usedvanlig rolig og overraskende lite rebelsk MGP(?)-leder i garderoben før kamp, samtidig som alles øyne var rettet mot et par grønne lissefrie sko i det ene hjørnet (se bilde).

«Wow», «hvordan funker de a?» og «skal du ha juling?», var blant de mange glosene rettet mot en sedvanlig ydmyk 10-er, som skulle vise sine støttespillere rett og motstandere feil i løpet av 90 spilte minutter mot Sagene.

Det startet riktignok ikke så godt for gutta i jeransj. En misforståelse mellom Gabi og en forsvarsspiller førte til at førstnevnte ble stående med assist til motstanderlaget, og mange husket nok med grøss og gru tilbake til forrige kamp på beryktede Bjølsen kunstgress, da en lignende situasjon startet scoringsballet mot Oslojuvelene.

Men, men, vi la det bak oss, og som noen uttalte på sidelinjen i den 2. omgangen.

- Det så ut som om vi trengte en imot, og kanskje skjønte Gabi at vi trengte det. Kanskje var det taktisk av ham, rett og slett.

Akkurat dét er uvisst, men jaggu så funket det. Mot et nyopprykket Sagene, som for øvrig er i den samme avdelingen som oss, tok vi mer og mer over spillet til tross for at vi lå relativt lavt. Sagene slet med å skape farligheter, og Die Oranje viste gode kombinasjoner ved flere anledninger.

Etter cirka halvspilt omgang kom også utligningen.

Lars dro seg fint innover fra sin uforsvarlig isglatte venstrekant, dro av et par mennesker og sendte avgårde en perfekt stikker til 10-ern. Mannen med de lissefrie skoene hadde på sin side time-et løpet i bakrom på lignende vis som Hoffmeister vektet pasningen sin. Perfekt, altså, og avslutningen likeså. 1-1.

Hovmester Lars var ikke ferdig med å servere for dagen, og samme mann sørget for at CP19 enkelt kunne legge på til 2-1 før den 1. omgangen var over, det etter at 10-ern hadde snappet opp ballen, spilt vegg med gamlefar og sendt en nydelig stikker i retning Hoffern. 1-2-3 og bang, så var ballen i mål.

2-1 i favør WK sto seg til pause, og til tross for at våre egne innbyttere «skulle inn og snu kampen» etter hvilen, holdt gutta i jeransj det gående.

Bakover fortsatte Wilson (prøvespiller), Big Fred, Abdullah (prøvespiller) og Håvard å tette igjen, akkurat som fireren (nesten) hadde gjort i den 1. omgangen, da med Severin Sverdvik istedenfor Wilson.

Og framover fortsatt WK å presse på. Nær scoring var prøvespiller Christian, som selv brøt og fyrte av mot en heldig Sagene-keeper. Corneren ble skrudd rett ut av gamlefar Ståle, men det skulle vise seg at den rutinerte tidligere Hønefoss-spilleren (ble det noensinne debut i 1. div.?) bare stilte inn siktet sitt.

Det påfølgende hjørnesparket gikk nemlig rett i nota, til spredt jubel blant tilskuerne.

- Den kommer’n ikke til å slutte å snakke om, hvisket en ikke navngitt WK-spiller på sidelinjen.

- Bra Ståle, ropte en annen.

Flere mål kunne det blitt, men det ble det ikke, i det som var en noe rolig treningskamp mellom to lag som nok må et par hakk opp til sesongstart. Men det er fortsatt tidlig, og alt i alt var det en god gjennomkjøring av heltene i oransje. Og det er alltid deilig å slå Sagene, gutta som etter sigende ikke er helt som oss andre. Eller hva, Magnus Ra?

Vi ønsket uansett Sagene lykke til videre, og gleder oss til å møte dere «på ekte»!

Wam-Kam (4-3-3): LoL - Håvard, Big Fred, Abdullah (prøvespiller), Sev - 10-ern, Gamlefar, MGP-Nakkis - Hoffmeister, CP19, CR Zekad

Benken: Wilson (prøvespiller), Christian (prøvespiller), Audun, Jørund, Rolv og Grumstad.

1-0: Spissen på Sagene
1-1: Wikborg (ass. Hoff)
1-2: Paulssen (ass. Hoff)
1-3: Ståle (uten ass.)