Kampdetaljer

Wam-Kam 11
Nesodden3

09.04.2016
15:00
Seriekamp

Kamprapport


NESODDEN ERKJENNER: - KUNNE LIKE GJERNE VÆRT WK-SEIER

Jonas #10 don Wikborg søn. 10 april 2016


FORT JORDAL (Wam-Kam - Nesodden 1-3): I et siste desperat forsøk på å utligne mot det typiske fjerdedivisjonslaget Nesodden, sendte vi burvokter LoL - målgarantist på WK2 - opp på corner (se bilde). Det endte dessverre med baklengs istedenfor 2-2.

Sjelden har vi sett en keeper løpe så sakte på vei tilbake mot eget mål, men jaggu var det verdt det. Og selv om Nesoddens angriper hadde fri bane mot mål, var det fortsatt spenning ettersom bortelagets spillere hadde vist seg å være svært så upresise gjennom hele kampen. Nesodden-spellern tok ingen sjanser, men løp ballen i mål. Det var nok klokt av ham, og dermed endte det 1-3. 

Men det kunne fort vært motsatt. En ikke etternavn-navngitt Nesodden-leder med fornavn Geir Åge uttalte til vår egen Nakkerud - og tidligere Nesodden-wonderboy - at det «like gjerne» eller «burde» ha «endt med 3-2» til Heltene i oransje. Kanskje dagens klokeste uttalelse, for det var ekstremt bittert å gå av Fort Jordal uten poeng.

På stillingen 1-1 var det Wam-Kam som var desidert farligst, til tross for at et Nesodden-lag som visstnok har opprykksambisjon sto for det meste av ballbesittelsen. Jokke var nær ved å løpe ballen i mål, 10-ern burde strengt tatt ha scora med høyrefoten og Gabi kunne fort ha tegnet seg på scoringslisten.

Men det ville seg ikke, og som så ofte skjer: når et lag ikke får uttelling, får det andre laget det. Vi er nærmest utilgivelig svake på markering på en corner, og ballen heades enkelt i mål på første stolpe av en nesodding. Ufortjent, men 1-2. 

Vi fortsetter å løpe mye, men det koster, og etter hvert tar krampe ikke bare én, men i hvert fall to spillere til. Vi presser på for mål, men får det dessverre ikke, og istedenfor er det Nesodden som punkterer kampen med et lite minutt igjen. 

- Etter denne kampen er jeg misfornøyd med at vi ikke får med oss noen poeng for det boys, det hadde vi fader ullern meg fortjent! sier coach Grumstad til en samlet WK-presse. 

- Det viktigste for meg er at idag så beviser vi at vi fint kan hamle opp og slå de antatt topplagene i avdelinga. Jeg tror avdelinga er tøff, men jeg tror også at vi er enda bedre en det vi beviste idag. For all del; jeg er fornøyd, men vi skal ikke være helt fornøyd. Vi kan og skal frustere og banke flere motstandere i løpet av sesongen, fortsetter han.

Det var for øvrig Hoffmeister som scoret Wam-Kams ene. Han utlignet til 1-1 etter et særdeles effektivt angrep, der Jokke regelrett knuste to Nesodden-stoppere etter en fem meter, før Gabi la ballen videre til Hoffmeister. 

Wam-Kam (4-3-3): LoL - Abdullah, Einar, Uberg, Sev - #10, Ståle, Wilson - Gabi, Jokke, Hoffmeister

Spilte også: CP19, coach Grumstad, BA Barradahl, Rolvmeister 

Mål: 0-1, 1-1 Lars Gunnar (Zekad), 1-2, 1-3

PS! Coach Nakkerud falt under løpetur og stilte i sedvanlig kjeksstil med fatle på sidelinjen. Det forhindret ham imidlertid ikke i å varte opp med triks på triks hver gang ballen rullet ut over sidelinjen der han sto.

Stjerner (vurdert av Ra)

3 - Jokke. Jobber beinhardt og er en konstant trussel for nesoddenforsvaret. Uheldig som ikke får med seg en skåring

2 - Uberg. Er totalt dominerende i forsvar, spesielt i 2 omgang. Knuser gang på gang stakkars Nesodden-spillere i dueller. Deler ut juling.

1 - Wilson. God kamp på midten. Er kompromissløs i duellene og har mange lekre tekniske detaljer underveis i kampen.