Kampdetaljer

Teisen1
Wam-Kam 11

13.09.2016
20:15
Seriekamp

Kamprapport


Forbannelsen til WKs Pablo Escobar fortsetter

Jonas #10 don Wikborg ons. 14 september 2016


Han er kjent for mannen som skulka kampstart for Narcos - og for aldri å ha nettet for Wam-Kam. Mot Teisen fortsatte Håvard Haraldsens forbannelse.

Teisen - Wam-Kam 1-1 (0-1)

BRYN KUNSTGRESS (wamkam.no) Sjansesløseri kostet Wam-Kam seieren mot svakt plasserte Teisen - og en mann brente flere sjanser enn de andre.

- Jeg pleier alltid å sette de på trening. Det er det verste, sier Håvard Haraldsen, også kjent som WKs Pablo Escobar for å ha ditcha kampstart mot OSI til fordel for det populære Netflix-programmet Narcos.

Han og resten av heltene i for anledningen svart gikk skuffet av Bryn kunstgress etter å ha avgitt poeng mot tabelljumbo Teisen. 1-1 ble det, etter at Gabriel Zekad oppskriftsmessig sendte WK i føringen på pasning fra Ra Thuv, før Teisen utlignet på en av sine to sjanser i kampen. 

Men det kunne - og burde - blitt seier til Wam-Kam. Spesielt Håvard Haraldsen følte nok at han kunne ha scoret i løpet av kampen.

Venstrebacken kom seg til minst fire åpenbare målsjanser: tre etter lure løp på bakre stolpe etter cornere i den første omgangen. Den siste tidlig i andreomgang, da han ble slått gjennom av #10. Fra skrått hold skulle WKs Pablito bredside ballen i mål, men akk nei. Keeper fikk slått unna.

- Det er ikke ofte en venstreback får så mange målsjanser da, sier Håvard til WK-redaksjonen, og kommer med den noe triste funfacten om at han faktisk aldri har scoret for Wam-Kam. 

Men det var langt fra Haraldsens skyld alene at det ikke ble seier. Helt på tampen var det for dagen midtstopper Sælandinho sin tur til å heade en corner fra kloss hold over mål. Like før hadde Gabi avsluttet en corner i keeper og stanga og keeper igjen - eller noe. 

Det ville seg rett og slett ikke. Det endte med ett fattig poeng.

En liten trøst er det da at poenget var nok til å klatre på tabellen. 15 poeng er like mange som forrige motstander OSI står bokført med, men på grunn av bedre målforskjell innehar Wam-Kam nå den gjeve 9. plassen (av 12). 

Wam-Kam (4-3-3): LoL - Denis, Torstein, Sæland, Haraldsen - Nakkerud, Ståle, Wikborg - Grumstad, Ra, Gabi 

Spilte også: CP 

Stjerner kommer kanskje