Fredrik Bøe Saltbones tir. 5 april 2016

Jonas Wikborg – aka #10 – skjøt WK1 til seier i sesongpremieren.

SAGENE – WAM-KAM 1: 2-3 (2-1)

BJØLSEN KUNSTGRESS: Dette kampreferatet skulle egentlig ikke handle om PR-kåte Jonas Wikborg i det hele tatt, men med et kampavgjørende drømmetreff ødela han den planen.

Wam-Kams playmaker hadde ikke spilt noen fantastisk kamp, men da han fikk sjansen på med få minutter igjen å spille, var han brutalt kompromissløs. Fra cirka 25 meter klemte Wikborg til – og ballen suste som et prosjektil i mål.

Dermed endte kampen 3-2, og Wam-Kam har fått en perfekt start på sesongen.

Men det kunne fort endt annerledes. De oransje kom først under i omgang nummer én. Et Sagene-skudd traff tverrliggeren, og på returen var dessverre WamKam-forsvaret – undertegnede inkludert – ikke helt patent, og Sagene kunne sette inn 1-0 på returen.

Scoringer av Ståle, Ole og Jonas

Super-Ståle utlignet 1-1 etter en fin kontring og påfølgende klabb og babb i feltet, men like før pause gikk Sagene opp i ledelsen igjen.

– Litt tamt forsvarsspill fra de oransje, skrev WamKam på Twitter. Og det var vel ganske korrekt.

Likevel skulle et hardkjempende WK1-lag komme tilbake. Først headet Ole Jørgen inn 2-2 etter en fantastisk pasning av Erik Nakkerud. En skikkelig coach-scoring!

Og helt på slutten sørget Jonas Wikborg for at de oransje kunne slippe jubelen løs og feire sesongens første trepoenger.

DEILIG!!!!!!

Slik startet WamKam (4-3-3): LOL – Abdullah, Big Fred, Einar, Håvard – Jonas, Ståle, Nakkerud – Ole Coach, Jokke, Lars Hoff.

Spilte også: Sæland, André Uberg, Gabi, Wilson, CP, Severin.

Stjerner:

3 stjerner: LOL Holdt Wam Kam inne i kampen med flere gode involveringer. Gjør som en kaptein skal og er en sterk bidragsyter til 3 poeng

2 stjerner: Nakkerud. Spilte seg stort opp i andre omgang etter en ok første omgang (hele WK var generelt ikke på topp i første) Fikk lurt til seg målgivende også, og var i sitt sedvanlige "vanskelig-å-spille-mot"-humør.

1 stjerne: Abdullah. Vant samtlige dueller i andre omgang og knallsolid bakover. Bidro også fremover.