Hjemvendt stjerne skrev gripende motivasjonsmelding. Så gjorde Wam-Kam slutt på grufull tapsrekke.

Etter ti kamper på rad med tap tok WK 1 endelig poeng igjen, mot Jan Derek Sørensens Bærum 2.

Wam-Kam - Bærum 2 1-1 (1-1):

FORT ELLINGSRUD: De siste månedene har vært bekmørke for Wam-Kams førstelag. De oransje heltene hadde ikke tatt poeng i serien siden slutten av mai, men tirsdag kveld ble denne tapsrekken brutt.

Kanskje kan Ville Lande Borring, som tilbrakte hele vårsesongen og sommeren på jobb i Nord-Norge, ta noe av æren?

Fjorårets WK-kaptein viste i hvert fall kapteinegenskaper før tirsdagens oppgjør mot Bærum 2. I en intern gruppesamtale, som wamkam.no har fått tilgang til, skrev Borring en motiverende melding før kampstart:

“Motivasjonstalen” fikk en god effekt. WK-gutta viste mer glød og spilleglede enn på lenge, og allerede åtte minutter ut i kampen ga det resultater. Et fint angrep endte opp hos Aru Ananthaharan (også han hjemvendt etter over halvannet år i Trondheim). Venstrebacken ble spilt fri av Jokke og skjøt ballen kontrollert nede i det høyre hjørnet.

Skapte flere 100 %-sjanser

1-0-scoringen kom etter en god WK-periode, men etter scoringen hevet Bærums andrelag seg. Og gjestene kom til noen farligheter, blant annet fikk de en scoring annullert. Ti minutter før pause kom imidlertid utligningen.

En av Bærums midtbanespillere fikk relativt upresset skyte fra 16 meter. WKs vikarierende keeper, Fredrik Saltbones, satset på at Bærum-spilleren skulle skyte til sin venstre side, men skuddet kom i stedet til høyre, og dermed var stillingen 1-1.

Det skal sies at Wam-Kam hadde nok av sjanser til å score flere mål. Hjemmelaget hadde i hvert fall to muligheter som kan karakteriseres som 100 %-sjanser, men marginene var ikke på Die Oranjes side.

I 2. omgang ble Wam-Kam slitne og klarte aldri å skape det samme trykket mot Bærums mål som i 1. omgang, men de oransje heltene forsvarte seg godt mot Bærum 2 – som blant annet hadde Rosenborg- og Dortmund-legenden Jan Derek Sørensen (47) på laget – og dermed endte kampen 1-1.

Disse spilte for Wam-Kam (4-3-3): Fred; Andres, Ville, Halvard, Aru; Jakob, Sander, Sondre; Hoff, Jokke, Mats B.

Spilte også: Magnus Ra