Seriekamp

Kamprapport

PUSTEROM FOR PRESSET REKDAL ETTER DOMMERSKANDALE

Jonas #10 don Wikborg man. 23 mai 2016

DEN DÅRLIGE KUNSTGRESSBANEN PÅ VALLE HOVIN (WK2) (Vålerenga 3 - Wam-Kam 2, 5-3) En hardt presset Kjetil Rekdal ser ut til å kunne puste noe roligere etter at Vålerenga slo Wam-Kam 2 på Valle. Eller kan han egentlig det?

I Wam-Kam-korridorene hviskes det nemlig om en protest ettersom Vålerenga 3 benyttet seg av Benjamin, gutten som i forrige seriekamp ble vist rett ut mot Grorud 3. - Benjamin, Benjamin, var ofte å høre på kunstgresset på Valle, og kanskje blir 0 poeng om til 3 for WK2.

Wam-Kam (4-2-3-1): Keeper-Dyb - Stjærno, rødkola-Skeie, Nakkis (Putti), Jesperinho - Mads-Mads, Gamlefar - Prebinho, LoL, Bergmann - Hoffmeister

Også på banen: Jonas H., CR Zekad, Tor Martin, Super-Sev og #10

Selve kampen ble en merkelig affære, der en relativt lav dommer tok relativt stor plass. Han kom tidlig i fokus.

Etter cirka 20 minutter er Torstein fremme på et frispark fra bak i banen. Mannen ofte kalt 8.-divisjons beste stopper er kontant foran kassa, men på uforklarlig vis vinkes det hele av for offside.

FÅTT MED DEG? Wam-Kam har lansert t-skjortekolleksjon

Ikke lenge etterpå bruker pipeblåser nok en gang fløyta mot Wam-Kam. Først ved å ikke gi CR Gabi et soleklart frispark idet han skal få ballen unna ved eget cornerflagg. Deretter når han faktisk velger å blåse idet Zekad takler ballen tilbake. Resultatet ble verst tenkelig for Heltene i oransje: Frispark imot - og mål imot.

WK2 mister ikke motet av den grunn, men får seg nok en knekk etter at VIF3 kontrer etter en stor WK-sjanse. Ifølge WKs egen Twitter-konto så det ut som «soleklar offside», og det er ingen grunn til å tro noe annet.

Vi får en god opplevelse rett før pause når Bergmanninho legger inn en lompe fra høyrekanten. I feltet rager Gabi høyest, uten at han får ballen på mål. Den hurtige kantspilleren er imidlertid ikke snauere enn at han selv løper opp ballen, og fra skrått hold hamrer han inn reduseringen.

Vi øyner håp om å ta igjen Rekdals menn etter hvilen, men får ikke så mye ut av team-talken i pausen ettersom dommeren velger å konversere med gutta i oransje til tross for gjentatte oppfordringer om å ikke gjøre så...

FØLG WAM-KAM PÅ SOSIALE MEDIER: Wam-Kam-stjernene privat på Instagram // Bli en fan på Facebook

Og i den andre omgangen er det på ny vertene som får uttelling. Corner er blitt WK2s nemesis, og en jypling på det unge og rappkjefetede VIF-laget får lov til å stange inn 3-1 upresset.

Vi gir oss imidlertid ikke, og øyner nytt håp når #10 reduserer til 3-2 fra 11-metersmerket etter at Jesper blir sparket ned innenfor feltet.

Men nok en gang smeller det imot, og dette er ikke WK2s dag. Gabi reduserer riktignok på en aldeles nydelig lobb (pasning fra Torstein), men så går det galt for die oranje. Hoff tar først ut frustrasjonen sin mot dommeren, som gang på gang lar VIF bruke opp mot to minutter per innkast (no joke), og gult nummer to kommer på en bittelitt sen takling.

Med én mann mindre står vi fortsatt offensivt, men istedenfor utligning kommer en scoring imot. Det ender dermed 5-3 til blåtrøyene, mens WK2 må gå slukøret av banen for tredje kamp på rad...