Nyheter

Wam-Kam-profil ble pappa. Nå avslører han oppsiktsvekkende målsetning.

Jonas #10 don Wikborg søn. 25 mars 2018


Fredrik Saltbones er pappa for første gang. Han håper å spille på lag med sønnen.

OSLO (wamkam.no): – Om 15–16 år skal jeg og Sverre spille sammen for Wam-Kam. Det er et tydelig mål for oss, sier Fredrik Saltbones.

Torsdag ble han far til en Sverre Lereng Saltbones på Ullevål sykehus. En opplevelse han omtaler som «helt fantastisk».

Det finnes nok av eksempler på idrettsutøvere som har kommet styrket ut av å bli foreldre. Marit Bjørgen, for eksempel, har til nå vunnet to OL- og fire VM-gull etter at hun ble mamma. Fredrik Saltbones håper pappalivet kan forlenge karrièren på fotballbanen.

Vil spille til han er over 40

– Om 15–16 år skal jeg og Sverre spille sammen for Wam-Kam. Det er et tydelig mål for oss, sier Saltbones, fullt klar over at han vil være 43-44 år om 15-16 år.

– Du vil spille til du er over 40? spør wamkam.no-redaksjonen.

– Jeg skal spille fotball så lenge jeg klarer. Ståle Bjørnersen (WK 1s 40 år gamle spillende assistenttrener, journ.anm) er et forbilde i den sammenhengen. Men jeg har troen på at jeg - med min utrolige fysikk - kan klare å overgå selveste Ståle. Det krever selvsagt hardt arbeid, men jeg har troen. Hovedmotivasjonen er imidlertid å kunne ikle meg den oransje drakten i kamp sammen med Sverre, sier 28-åringen fra Sarpsborg.


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring