Historien om Mads Mysen fra Mysen har berørt hele Fotball-Norge. Torsdag kveld ga Wam-Kam Nordstrand 2 juling på bortebane – til ære for Oksen fra Mysen.

Nordstrand 2 – Wam-Kam 4-8 (2-4)

PS! Har du ikke fått med deg historien om Mads Mysen fra Mysen, anbefaler vi at du leser denne artikkelen og ser videoen der Davy Wathne, Mads Hansen og andre folk i Fotball-Norge hyller WK-stjernen.

– Dette var for deg, Mads Mysen fra Mysen! skrek WK-profilene Joachim Magnussen og Magnus Ra etter storseieren mens de holdt opp en oransje drakt med teksten #Play4MadsMysen på ryggen.

Samtlige spillere feiret seieren med "Okse-feiringen" som Mysen er blitt så kjent for, samt den velkjente "W-A-M, K-A-M"-sangen:

På grunn av en 20 år gammel brannskade har 21-åringen fra Mysen kanskje spilt sin siste kamp i den oransje drakten. Den nyheten fikk WK-spillerne like før oppgjøret, og det var naturligvis en stor inspirasjonskilde.

Pangstart for WK

WK-spillerne fremsto som inspirerte fra start. Allerede etter tre minutter utnyttet Sander Solvik en tabbe i Nordstrand-forsvaret, fintet vekk keeper og satte ballen enkelt i mål til 1-0.

Nordstrand utlignet like etter den første scoringen, men da Jonas Bøckmann banket inn 2-1 på et fantastisk volleyskudd like før halvtimen var spilt, så Wam-Kam seg aldri tilbake.

Magnus økte til 3-1 på en herlig kontring like etter, og samme mann stupheadet inn 4-1 på et frisparkinnlegg fra Super-Ståle.

Hjemmelaget fra Oslo sør hadde ballen mye og forsøkte å styre kampen, men de oransje guttene var giftige i kontringsspillet. Det var riktignok på ingen måte en perfekt utført kamp av Wam-Kam. Like før pause slapp gjestene inn en unødvendig 2-4-redusering.

Slurv bakover

2. omgang startet med at Nordstrand reduserte til 3-4 på et straffespark – nok en gang på en undøvendig måte. Men det var likevel ikke spesielt spennende.

I motsatt ende tok Jonas Bøckmann ansvar igjen. Denne gangen fyrte han med venstrefoten på volley. Nordstrand-keeperen måtte gi retur og der dukket Josh opp og pirket ballen over streken. 5-3!

Se WK-fotografenes bilder fra kampen:

Ståle økte til 6-3 like etter og Lars Hoff banket inn 7-3 halvveis ut i omgangen. Samme mann satte inn Wam-Kams siste scoring da han selv ble felt innenfor 16-meteren.

Nordstrand fikk et trøstemål på tampen etter en horribel involvering av Big Fred. Uansett: Tre nye poeng til WK og de oransje rykker kraftig oppover på tabellen!

PS! Det er verdt å nevne at dette var hovedtrener John Martin Kalleviks første seier på benken som WK-sjef.

Disse startet for Wam-Kam (4-3-3): Severin; Denis, Big Fred, Sondre, Aru; Jokkinho, Ståle, Jonas; Magnus Ra, Sander, Hoffmeister.

Disse spilte også: Josh, Preben og Drone-Erik.