Nyheter

Godkjente egen sjokkovergang bort (!) fra Wam-Kam

Jonas #10 don Wikborg tor. 15 mars 2018


Erik Nakkerud bytter ut Wam-Kam med Nesodden.

MAJORSTUA (wamkam.no): Etter instendige forsøk på å overtale mannen med det gylne hår om å bli, er #naxit nå et faktum.

Han ble gjort til Wam-Kams posterboy, fikk en egen Hitler-parodi laget til ære for ham og skal etter sigende ha blitt tilbudt en kampbonus på én banan. Det var likevel ikke nok for Erik Nakkerud, som nå har meldt overgang til Nesodden.

Bakgrunn:#nakkstay

Spørsmålet er imidlertid om den kan godkjennes fra øverste hold. I egen avskjedsmelding på spillernes interne forum, som er lekket til WK-redaksjonen, innrømmer nestleder i klubben, som er Erik Nakkerud, at han selv godkjente overgangen.

Er dette lov? Tvilsomt, men det spørs om Norges Fotballforbund (NFF) kommer til å prioritere en av Breddefotball-Norges mest omtalte overgangssagaer nå som de er midt i stormen mot dommer Svein Erik Edvartsen.

Uansett: i sin avskjedsmelding gir Nakkerud uttrykk for at han allerede savner gutta på Die Oranje, men samtidig går han langt i å hinte om et mulig comeback (WK-redaksjonen beklager at vi først skrev utelukke comeback).

- Hvis du vil sette penger på at jeg har spilt min siste kamp i den oransje drakta, kan jeg tilby deg en meget høy odds, skriver Nakkerud, som åpenbart har byttet klubb på grunn av penger.

Erik Nakkerud ble i Wam-Kam kjent for sin korte short, og siden overgangen i 2013 har det blitt totalt 88 kamper for Die Oranje (52 WK1-kamper og 26 for WK2). På de er det blitt den nette sum av 12 mål og 17 assist. Mer oppsiktsvekkende er det kanskje at han står med tre gule kort - og like mange røde. 

Et siste minne? Kjøp den legendariske Nakkerud-t-skjorta her!

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

** #zekback 

** Internett-sensasjon observert på WK-trening

** Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie