Mistet hodet i målkalas og hat trick-show: – J**** ku**sug**!

Fredrik Bøe Saltbones fre. 27 april 2018 Kampdetaljer

Det ble dramatisk Wam-Kam rundspilte Luka FK på Fort Linderud. Én Luka-spiller mistet besinnelsen fullstendig.

Wam-Kam - Luka 5-1 (4-0)

FORT LINDERUD (wamkam.no): – Jæ*** k***sug**! Er du helt skutt i hodet? skrek han til dommeren på stillingen 5-0 etter en nokså lite viktig situasjonen midt på banen.

Luka-spillerne mente ballen var ute til innkast, men dommeren lot spille gå.

– Hva faen, kan du ikke se, eller?! Helt utrolig ass, fortsatte Luka-spilleren, som wamkam.no velger å anonymisere.

Dommeren kunne ikke unngå å få med seg opptrinnet, og etter at ballen kom ut av spill, oppsøkte han spilleren og spurte:

– Snakker du sånn til en dommer?

– Ja, for faen, svarte Luka-spilleren.

Da tok dommeren opp det røde kortet fra baklommen og sendte den frustrerte spilleren opp i skråningen ("tribunen") på Fort Linderud. Wam-Kam sitter på et opptak av starten av opptrinnet, men Wam-Kam-fotograf Sondre Herstad valgte å avslutte opptaket da ukvemsordene fra Luka-spilleren kom.

Wamkam.no har derfor valgt ikke å offentliggjøre videoopptakene.

Wikborg ble hat trick-helt

Stemningen i kampen for øvrig var relativt god. Wam-Kam scoret allerede etter 11 minutter, ved Joachim Magnussen, og Jonas Wikborg økte til syv minutter senere – etter at Magnus Ra på billig vis (?) fikk tildelt straffespark av dommeren.

Før halvtimen var spilt var egentlig kampen avgjort. Wikborg, som til slutt ble hat trick-helt, headet (!) inn 3-0-scoringen i kampens 24. minutt.

Se høydepunktene fra kampen her (Foto: Ola Jahr Røine og Sondre Herstad):

– Hvordan var det å score sesongens første hat trick, Jonas?

– Det er helt ellevilt å ! Jeg vil kalle det et smått «gratis» hat trick med de straffene, men straffer skal scores og hat trick er hat trick. Nå håper jeg mine golazos inspirerer lagkompisene mine til å følge etter, sier han, og er klar på at hat tricket dedikeres til «Mor» (mormor, red.anm.).

Hun gikk bort rett før jul, 96 år gammel, og på sin høyre sko har Wikborg fått printet på «MOR  96» til ære for henne. Se bilde:

Selv om De oranje nå har tre seirer på tre kamper og det til slutt ble en fin-fin 5-1-seier mot Luka FK, var ikke Wam-Kam-trener John Martin Kallevik bare positiv etter kampen:

– Deilig med 4-0 til pause, men vi ramler virkelig ut av ramma i andre omgang og alle tror plutselig de skal fikse dette selv. Vi ender opp med ikke å klare å etablere spill på motstanderens halvdel omtrent i det hele tatt, selv om de er en mann mindre. 1-1 i andre og til slutt 5-1 seier, oppsummerer han.

Disse spilte for Wam-Kam (4-3-3): LOL; Denis, Ville (kaptein), Big Fred, Halvard; Sondre H, Ståle, Andres; Magnus Ra, Jokke, Wikborg.

Spilte også: Ola Jahr Røine, Emil Simmons