Nyheter

Det er resultatet som teller

Ståle Bjørnersen fre. 28 april 2017 Kampdetaljer

Klart spillemessig overtak, klar possession-seier og klart flest store sjanser til WamKam i kveld. Men, og dette er ganske viktig i fotball, tre skåringer til Kurer og ingen til WamKam.

Kurer - WamKam 3-0 (1-0)

JESPERUDJORDET KUNSTGRESS (WamKam.no): Kurer gikk ut i høyt tempo og god sjøltillit med ball og tok føringen i kampen første 5-10 minutter. Men vi holdt stand og etter hvert var det gjestene i oransje som tok over banespillet, vi var rolige og trygge med ball i laget og presset Kurer bakover i banen.

Etter hvert hadde vi faktisk full kontroll både på ball og banespill og spilte ut motstanderne. Spesielt på høyresiden trillet Ville, Denis, Jakob og Magnus seg fint gjennom og kom til mange innleggsmuligheter. En av disse avsluttet Ståle like utenfor og på en slik sjanse fikk Sander en stor mulighet da han skjøt hardt på mål, men keeper gjorde en god redning og slo ballen ut i feltet igjen. En tredje sjansen fikk Mads Mysen fra Mysen da han headet, litt for svakt, og keeper fikk avklart.

Mot slutten av første omgang kom Kurer litt mer med i spillet og fikk etter meget suspekt forsvarsspill av WamKam servert en 2-mot-0-sjanse som de på merkverdig vis ikke klarte å utnytte. Her fulgte en periode med flere unødvendige balltap av WK på egen halvdel. En av disse ender med corner fra venstre. Den corneren seilte inn i feltet og til de (vanligvis) trygge hanskene til Lars Ove, men denne gangen smatt ballen mellom hanskene til den solide sisteskansen og Kurer fikk 1-0 i gavepakke.

I pausen gjorde vi to bytter. Halvard Mysen gikk av med "urent trav", vi venter fortsatt på beskjed om han har blitt tatt med bak stallen på Momarken og skutt eller om dyrlegen ser på hans lidelse som helbredbar. Inntil videre noterer vi at ssb.no fortsatt har registrert 183 mennesker med Mysen som etternavn. Det er for øvrig bare 41 personer som har Ville som eneste fornavn og kun 9 personer som har Borring som etternavn i Norge.

Den andre som gikk av var minstebror Mysen, nemlig Mads Mysen fra Mysen. Inn kom Josh og Jokke. Ståle gikk ned som stopper, Jakob ned som anker, Jokke inn som indreløper og Josh inn som ving.

I andre omgang fortsatte vi å ha ballen mest, styre spillet og skape flest sjanser. Men kanskje med litt mindre kontroll enn i første omgang. Kurer lå lavt og satset på kontringer. Det lyktes de godt med. Først har vi corner. Den corneren går over feltet, Josh får tak i den på på venstrekanten, ute ved sidelinja, men blir felt(?) og mister ballen og kontringen er et faktum. Så får Denis stoppet kontringen, tror vi, og må jo få frispark, tror vi. Men neida. Kontringen avsluttes med at Lars Ove må plukke ballen ut av nettet til 2-0.

Da er det klart for innhopp for Lars Hoff for Magnus Ra. Kampbildet er det samme og vi noterer i andre omgang flere gode WK-sjanser, Josh har to farlige muligheter og et godt langskudd, Ståle har et skudd fra distanse, Lars Hoff har 2-3 brukbare skudd fra distanse og både Jonas og Sander er nære på. Ville er svært nære på å heade inn en corner fra Ståle, men headingen blir reddet på streken før ballen blir liggende i en "evighet" på to meter, men mål blir det ikke. I stedet kommer en ny kontring. Ståle er på etterskudd og Lars Over er på halvdistanse. Kurer-spissen lobber inn 3-0 og sikrer tre poeng.

Oppsummert blir det nok et kjedelig resultat, men vi må være enig med den megarutinerte treneren John M Kalle Kallevik: Det er stor framgang i det offensive spillet, vi spiller rett og slett god fotball i store perioder. Og det er gøy å ha ball, bruke ball og prøve å spille god fotball langs bakken. Men fotballkamper avgjøres ofte i de to 16-meterne og der var vi et nummer for små i dag.

Disse startet for WamKam: LoL; Denis "Jeg knuser trynet ditt" Ligonja, Ville "Det er bare ni av oss" Borring, Halvard "den halte hingst" Mysen, Aru "googler skrivemåten" Ananthaharan; Jakob "dress code" Sande, Ståle "Gamlefar" Bjørnersen, Jonas "Babyface" Bøckmann; Magnus Ra "jeg elsker å spille ving" Thuv Moustache, Sander "Måltørke" Solvik, "Oksen" Mads Mysen fra Mysen.

Disse spilte også: Josh "et helvete å spille mot" Young, "Røde-Jokke" Magnussen, Lars "Håret/vaskeongen/Hoffmeister" Hoff.

* Bildet er fra sist ukes kamp derav det blyge smilet til unge herr Borring.
* Gult kort nummer to på to kamper på Denis. Grisespiller ass...
* Gult også på Jakob og nære rødt ifølge dagens ikke akkurat supersterke dommer.