Fredrik Bøe Saltbones ons. 10 august 2016

Stjernen Gabriel Zekad (25) viste vei i bekmørket på Sognsvann.

NIH – Wam-Kam 2-3

SOGNSVANN (wamkam.no): Seier! Tre poeng!

Wam-Kams førstelag fikk en meget god start på høstsesongen da NIH ble slått 3-2 på bortebane tirsdag kveld. Men det kunne blitt dramatisk.

Da høstmørket begynte å gjøre seg gjeldene, hadde nemlig vertene problemer med å få på flomlyset.

– Får dere på lyset til andreomgangen starter? spurte dommeren.

– Vi skal prøve, var svaret fra NIH-spillerne.

Men det gikk ikke. Flomlyset ville ikke på. Dermed ble sikten dårligere og dårligere utover omgang nummer to. Wam-Kam ledet heldigvis 2-1 til pause, etter scoringer av Gabriel Zekad (straffe, da Denis ble felt) og Christian Paulssen (assist: Zekad). Jacob Meidell og Fredrik Sæland må også fremheves for nydelige pasninger i forkant av de to scoringene.

De oransje heltene dominerte banespillet i førsteomgangen, men man kom sjelden til de helt store sjansene. Derfor var egentlig 2-1 et greit utgangspunkt før andreomgangen.

Hold deg oppdatert: Følg Wam-Kam på Twitter!

Scoringer i bekmørket

Etter pause ble det imidlertid en kamp mot klokka og en kamp for å holde NIH unna eget mål. WK hadde lite eget spill og veldig få sjanser, noe NIH riktignok heller ikke hadde flust av.

View post on imgur.com

Det ble et nervedrama uten like. NIH var tidvis farlige, men Lars Ove Løseth var solid i mål – til tross for at det var svært vanskelig å se noe som helst.

Like før full tid økte Gabi ledelsen etter et nydelig innlegg fra høyrekanten, signert midtstopper Ville (!). De siste minuttene var det så mørkt på Sognsvann at man nesten ikke så sine egne bein engang. Og like etter WKs 3-1-scoring reduserte NIH til 2-3 ved hjelp av et skudd som LOL – eller noen andre på banen, for den saks skyld – ikke så noe til.

– Tenk om det hadde vært 2-2-scoringen. Da hadde det blitt ramaskrik, sier WK-profil Jacob Meidell.

Det var nesten uforsvarlig å la kampen gå sin gang i mørket de siste minuttene. Og NIH hadde noen nestensjanser i sluttminuttene, som fort kunne resultert i scoring. Men Wam-Kam klarte heldigvis å hale seieren i land i høstregnet.

Se video: Slik ble seieren feiret